2022-03-24 11:26:29

Skoro sve za 5

Prva petica. Naše učenice zauzele su 5. mjesto u odbojci. U OŠ Antuna Augustinčića u srijedu je održano Županijsku natjecanje u odbojci za djevojčice, uzrast petih i šestih razreda. U odsustvu njihove učiteljice Sandre Jurković, koja ih je nakon obaveza u školi došla posjetiti na natjecanje, ekipu je vodio učitelj Igor Kupres.

Druga petica. Sve naše učenice rekle su da su uživale igrajući u novoj dvorani. Tek ove školske godine otvorena, sa svim potrebnim spravama, novim svlačionicama, trodijelna sportska školska dvorana u kojoj su se paralelno na tri terena odigravale utakmice. Dvorana kakva nedostaje našoj školi. Dvorana za 5.

Treća petica. Cijelo natjecanje pružilo je prekrasnu odbojku u čemu naše učenice nisu ni malo zaostajale. Ždrijebom su završile u jačoj od dvije skupine. U tri odigrane utakmice, poražene su od kasnije prvo i treće plasirane škole. Rezultati po utakmicama su bili:

ŠŠD Vihor – ŠŠD Tur, Velika Gorica 2:1 (21:25; 25: 17; 15:6)

ŠŠD Žerka, Ivanić Grad – ŠŠD Vihor 2:0 (25:19; 25:20)

ŠŠD Vihor – ŠŠD Belas, Brdovec 0:2 (11:25; 22:25)

Za ŠŠD Vihor nastupile su: Katja Gušić – kapetan ekipe, Lara Oslaković, Tia Igrec, Eva Kolarek, Jelena kruhan, Hana Bišćan, Patricia Nider, Gabriela Tamajo, Carla mandić, Nina Radas, Veronika Kosić, a zbog ozljede ih je s klupe bodrila Aida Čaušević. Djevojčicama petica za igru.

Četvrtu peticu zaslužila je organizacija i odlična atmosfera na natjecanju. Domaćini su se odlično pripremili u svakom detalju pa je natjecanje teklo glatko i završilo bez problema. Odlično raspoloženje na terenu i oko njega stvarale su same natjecateljice koje su pjevale, navijale i bodrile svoje ekipe do finala kada je uzbuđenje bilo najveće. U tom finalu su domaćini izgubili od susjedne osnovne škole „Pavao Belas“, a treće mjesto je osvojilo ŠŠD Žerka, Ivanić Grad.

Skoro petica. Našoj ekipi nedostajao je dres sa brojem 5. Najvjerojatnije se nalazi na zidu neke bivše učenice koja ga je sačuvala za uspomenu.

učitelj Igor Kupres

 


Osnovna škola Milana Langa Bregana